Prezentare

Edenia Titan

Proiectul ALFA GROUP, “Edenia Titan” este un proiect rezidential unic pe piata imobiliara din România, care reunește toate facilitățile pentru o viață liniștită și împlinită de familie. Proiectul a început în octombrie 2007 și a fost completat in vara anului 2009.

Amplasarea proiectului rezidential Edenia Titan a fost selectata cu atenție și foarte aproape de centrul orașului, cu acces facil la numeroase mijloace de transport, scoli, mall-uri si parcuri publice.

Ansamblul rezidential este format din 2 blocuri cu 11 etaje și este situat într-un loc liniștit, în inima cartierului Titan din Bucuresti, dotat cu toate facilitatile de care aveți nevoie: supermarket, gradinita, centru de fitness, spălătorie și o cafenea.

Edenia Titan este singurul proiect care utilizează Sistemul standardizat European (SEE), apartamentele fiind construite în conformitate cu cele mai inalte standarde de confort. Materiale de calitate sunt combinate cu o execuție profesionistal, oferind un design modern pentru toate apartamentele. Materialele utilizate pentru apartamente sunt de cea mai bună calitate, cu parchet de lemn, bucatarie complet mobilata si utilata cu aragaz, cuptor, chiuveta din otel inoxidabil si hota. Fiecare apartament are propriul sistem de incalzire, apometre, gaz și electricitate, sanitare, geamuri termopan, gresie si faianta pana la tavan în băi și toalete.

Complexul rezidential Edenia Titan este finalizat si locuit din 2009, fiind o zona cu circuit închis și curte interioară, loc de joaca pentru copii, parcare pentru chiriași și vizitatori.

In Edenia Titan, veți găsi spatii verzi ample, frumos aranjate care înconjoară fiecare clădire, cu fantana in mijloc. Aspectul modern si elegant este completat de aranjamente florale, copaci, si banci pentru odihnă, spații pentru copii și alei pavate.