Prezentare

PGV TOWER

În proiectul “PGV TOWER”, ALFA GROUP a avut excelenta ocazie de a construi o structură cu scopuri rezidențiale și de birouri într-o locație privilegiată, la doar cinci minute de Piata Unirii, unul dintre cele mai importante centre economice și administrative din București. Pentru a îndeplini cu succes obiectivul, ALFA GROUP a angajat Global Vision pentru a executa constructii civile si industriale. Contractul a acoperit proiectarea de proiect și construirea sa, precum și sisteme inteligente de tehnologie de construcție.

PGV Tower este o cladire de birouri de clasa A a cărei construcție a început în noiembrie 2005 și a fost finalizată în 14 luni, cu o investiție totală de 16 milioane €.

Inițial conceput pentru a deveni un hotel de lux pentru senatori, PGV TOWER a păstrat o frumusețe înnăscută și rafinament fidel scopului său inițial. Etajele superioare ale turnului sunt dotate cu birouri de lux spectaculoase si cupola în stil parizian.Cladirea are o inaltime estimata de 75.43 m, 15 etaje deasupra solului, subteran, 4 lifturi, 130 de locuri de parcare si o suprafata de 11.500 mp. Este situat la doua minute de primul mall care a fost deschis în București

În acest moment, PGV Tower este sediul central al Banc Post (Eurobank EFG) și ERS și una dintre primele cladiri de birouri de clasa A dezvoltate in Bucuresti si un punct de reper in zona sa.