Layer-33Despre Noi

ALFA GROUP  îsi desfasoara activitatea în domeniul imobiliar pe piata din Bucuresti, precum si în alte zone din România, de peste 15 ani.

Grupul se ocupa de dezvoltare de proiecte, administrând vastele cunostinte din domeniu cu scopul de a identifica cele mai eficiente oportunitati de investitii imobiliare, dezvoltând în acelasi timp proiecte foarte profitabile. ALFAGROUP dispune de experienta într-un larg segment de pe piata imobiliara, incluzând apartamente standard, cazare de lux, cladiri de birouri si spatii comerciale si la un pret competitiv, o cerere de piata solida pentru proiectul propus si conformare cu prevederile legale ale autoritatilor locale.

Dispunem de o vasta experienta deja dovedita în ce priveste negocierea pentru cele mai bune afaceri cu proprietati, evaluarea corecta a cerintelor de pe piata si a preturilor vizate, precum si colaborarea cu autoritatile locale în vederea crearii celor mai bune baze pentru proiecte imobiliare.

Ulterior, relatiile de lunga durata cu arhitecti de vaza, contractori în constructii si manageri de proiect intra în scena pentru a asigura realizarea coerenta si punctuala a proiectelor de constructii, la costuri competitive.

Înainte de începerea constructiei, experienta financiara si reputatia locala sunt utilizate, lucrând alaturi de banci locale, finantând proiectul pas cu pas, sporind finantarea pe masura ce proiectul avanseaza. Acest lucru, la rândul lui, permite utilizarea unei minime participari din partea investitorului, crescând dramatic profitul pentru respectiva participare.